Serigrafia - “vrajitoria” efectelor speciale ce nu pot fi facute prin nicio alta tehnica!

Servicii

Mob: 0725.544.498

Mob: 0728.249.974

E-mail: cere@4culori.ro

Aboneaza-te la
Newsletter!

Serigrafie si transfer serigrafic

Serigrafia - “vrajitoria” efectelor speciale ce nu pot fi facute prin nicio alta tehnica!:

Metoda care face totul posibil in materie de obiecte personalizate: serigrafia!

E clar ca iti doresti ca materialele tale personalizate sa fie de cea mai buna calitate, altfel n-ai fi aici. Ei bine, serigrafia si procedeul de transfer serigrafic pe care noi il folosim cu succes de multi ani ne ajuta sa livram obiecte personalizate cu o rezistenta ridicata a vopselurilor la frecare, zgariere, spalare si mai ales la raze UV.

Dupa tipar, serigrafia este cea mai raspandita metoda de personalizare a obiectelor promotionale, cu atat mai mult cu cat imprimarea se poate face pe o multime de suporturi.

Procedeul de serigrafie este unul complex, tehnologia pe care o folosim este de asemenea una avansata insa nu are rost sa iti insiruim aici toate detaliile tehnice ale procedurii.

Ce ne dorim sa te asiguram este ca suntem profesionisti, stim ce facem, respectam clientul si, mai ales, termenele de livrare.

Dintre miile de produse pe care noi le inscriptionam folosind tehnica serigrafiei, dorim sa-ti amintim: tricouri personalizate, sepci, geci, genti de conferinta, autocolante, agende, calendare, carti de vizita si multe altele.

Oricare ar fi produsul pe care vrei sa-l personalizezi, te asiguram ca principalul nostru scop este ca tu sa fii satisfacut de rezultatul final.

Serigrafie si transfer serigraficSerigrafie si transfer serigrafic (poza 2)Serigrafie si transfer serigrafic (poza 3)Serigrafie si transfer serigrafic (poza 4)Serigrafie si transfer serigrafic (poza 5)Serigrafie si transfer serigrafic (poza 6)Serigrafie si transfer serigrafic (poza 7)Serigrafie si transfer serigrafic (poza 8)Serigrafie si transfer serigrafic (poza 9)Serigrafie si transfer serigrafic (poza 10)