Servicii de personalizari prin serigrafie si transfer de serigrafie in atelierul propriu

Servicii

Mob: 0725.544.498

Mob: 0728.249.974

E-mail: cere@4culori.ro

Aboneaza-te la
Newsletter!

Serigrafie si transfer serigrafic

Servicii de personalizari prin serigrafie si transfer de serigrafie in atelierul propriu:

Serigrafia este - dupa tipar - una din cele mai raspandite modalitati de personalizare a obiectelor promotionale. Mult mai versatil decat tiparul clasic sau cel digital, procedeul de imprimare prin serigrafie este ceva mai complicat, implica o multitudine de operatiuni, începand de la pregatirea sitei serigrafice, prepararea cernelurilor, pregatirea suportului, pana la reglarea temperaturii de uscare (în cazul materialului textil).


Folosim in mod frecvent, ca modalitate de imprimare transferul de serigrafie. Acest procedeu, ce implica transferul termic al imprimeului pe o mare varietate de suporturi ce au calitatea de a rezista la temperaturi si presiuni ridicate, are avantajul ca este mai rapid decat serigrafia clasica direct pe obiect, iar calitatea imprimeului este mult mai mare.


Un mare avantaj al serigrafiei il constituie posiblilitatea de imprimare pe suporturi flexibile. Prin procedeul serigrafic se poate imprima pe o gama foarte larga de materiale, începând cu textile, sticla, plastic, plexiglas, PVC, PP (polipropilena), PE (polietilena), metal, hartie, piele si aproape orice obiect plan. Ceea ce se schimba de fiecare data, in functie de suportul specific, nu este procesul in sine, ci tipul de cerneala folosita. Regula de baza a imprimarii serigrafice este ca materialul suport sa fie neted.


Avantajele imprimarii serigrafice sunt evidente: personalizare in serii mici si mijlocii, rezistenta ridicata a vopselelor la frecare, zgariere, spalare si mai ales la raze UV. Cu ajutorul serigrafiei putem personaliza obiecte de arta si decorative, articole personale sau industriale si mai ales obiecte de reclama si promotionale. Nu in ultimul rand, imprimarea serigrafica este un procedeu economic de personalizare a obiectelor promotionale.


Un alt avantaj al serigrafiei este utilizarea cernelurilor solide din gama Pantone. Astfel putem reproduce cele mai complicate logo-uri respectand in totalitate manualele de branding ale companiilor ce tin la imaginea lor. Serigrafic se pot imprima imagini monocolor, prin alaturare de culori sau suprapunere de culori (policromie), suprafata imprimata putand fi cuprinsa intre cativa centimetri si cativa metri patrati.


In comparatie cu alte metode de imprimare, prin serigrafie grosimea stratului de cerneala obtinuta este cea mai mare. Aceasta poate conduce la obtinerea unor efecte speciale care nu pot fi obtinute prin nici o alta tehnica.

Serigrafie si transfer serigrafic