Calitatea conteaza. Mai ales in cazul printurilor mari si foarte mari. Ti le oferim pe toate!

Servicii

Mob: 0725.544.498

Mob: 0728.249.974

E-mail: cere@4culori.ro

Aboneaza-te la
Newsletter!

Printuri mari dimensiuni

Calitatea conteaza. Mai ales in cazul printurilor mari si foarte mari. Ti le oferim pe toate!:

Vizibilitate. Acesta este cuvantul cheie in cazul campaniilor tale sau ale clientilor tai.

Noi iti oferim vizibilitate si calitate.

Dupa cum probabil stii, printurile de mari dimensiuni autocolante, afisele, bannerele sau mesh-urile fac parte din categoria produselor pretentioase – mai intai pentru ca trebuie sa fie rezistente (la apa, UV, etc) si apoi pentru ca sunt dificil de printat/montat datorita dimensiunii lor.

Noi iti oferim servicii complete in acest domeniu. Tehnologia UpToDate ne permite sa iti livram rapid chiar si in tiraje mari. Asadar, fie ca ai nevoie de panouri pentru sisteme expozitionale, postere si afise, backlit-film pentru casete luminoase, film autocolant sau print pentru materiale textile de mari dimensiuni, noi putem sa le realizam cu cele mai bune rezultate.

Pe langa faptul ca dispunem de posibilitatea de a suda materialele intre ele, vei beneficia (in cazul materialelor textile) si de avantajul de pliere si spalare a materialului din care este realizat printul.

Printuri mari dimensiuniPrinturi mari dimensiuni (poza 2)Printuri mari dimensiuni (poza 3)Printuri mari dimensiuni (poza 4)Printuri mari dimensiuni (poza 5)Printuri mari dimensiuni (poza 6)Printuri mari dimensiuni (poza 7)Printuri mari dimensiuni (poza 8)Printuri mari dimensiuni (poza 9)Printuri mari dimensiuni (poza 10)