Tiparul lenticular in 5 efecte: 3D, Flip, Animatie, Morph si Zoom sau combinatii

Servicii

Mob: 0725.544.498

Mob: 0728.249.974

E-mail: cere@4culori.ro

Aboneaza-te la
Newsletter!

Servicii - 4culori.ro

Servicii » Tipar lenticular

Tipar lenticular

Tiparul lenticular in 5 efecte: 3D, Flip, Animatie, Morph si Zoom sau combinatii :

Tiparul lenticular este unul dintre cele mai palpitante medii de publicitate. Datorita acestei noi tehnologii, va putem pune la dispozitie un mod inedit si variat de prezentare a mesajului dvs.

Punctul forte al acestei tehnologii, rezida in versatilitatea imaginilor. Se poate astfel crea in cinci moduri de baza: flip, morph, zoom, animatie si 3D. Fiecare efect permite a fi pus in valoare reflectiv sau transmisiv (iluminat direct sau din spate), iar vizualizarea acestora nu necesita ochelari sau alte dispozitive optice.

Oferta noastra nu se limiteaza la simpla prelucrare a unor imagini pentru a obtine unul din numeroasele efecte posibile, ci inseamna si consiliere, realizarea de simulari si propuneri efective, astfel incat la final materialul primit sa se metamorfozeze intr-un produs viu, cu personalitate.

Tipar lenticular - 3D

Efectul 3D ofera senzatia de profunzime a imaginii prin separarea straturilor diferitelelor obiecte aflate in imaginile bidimensionale conventionale.

Straturile care cuprind obiectele procesate digital, apar la diferite distante unele fata de celelalte, creand efectul 3D vizibil din orice unghi este privit.

tipar lenticular 3d

Tipar lenticular - Animatie

Efectele lenticulare de animatie folosesc mai multe cadre si este similara cu vizualizarea unui clip video atunci cand lenticularul se misca de sus in jos sau de la stanga la dreapta.

tipar lenticular animatie

Tipar lenticular - Flip

Efectul de Flip este foarte simplu constand in trecerea dela o imagine la alta, permitand vizualizare pana la 4 imagini din unghiuri diferite prin schimbarea pozitiei de vizualizare.

Este posibil realizarea efectului atat prin miscarea foliei de la stanga la dreapta cat si de sus in jos.

tipar lenticular flip

Tipar lenticular - Morf

Efectul Morpf consta intr-o imagine care se schimba treptat intr-o alta imagine pe masura ce printul este miscat sau pe masura ce se trece pe langa print, singura conditie este ca cele doua imagini au forme similare si un fundal comun.

tipar lenticular Morf

Tipar lenticular - Zoom

Efectul de zoom al lenticularului da senzatia de departare sau apropriere a imaginii fundalul imaginii fiind acelasi in toate imaginile animate.

tipar lenticular zoom
Tipar lenticular