Iesi din stereotipurile printului traditional. Descopera noi modalitati inovative pentru produsele t

Servicii

Mob: 0725.544.498

Mob: 0728.249.974

E-mail: cere@4culori.ro

Aboneaza-te la
Newsletter!

Servicii - 4culori.ro

Servicii » Tipar lenticular

Tipar lenticular

Iesi din stereotipurile printului traditional. Descopera noi modalitati inovative pentru produsele t:

Inovatie cu 5 efecte spectaculoase: 3D, Flip, Animatie, Morph si Zoom

Cu ajutorul tiparului lenticular industria de advertising reuseste in sfarsit sa ofere solutii out-of-the-box clientilor care vor sa se diferentieze in piata.

Concret, putem sa-ti livram produsul/imaginea/comunicarea cu 5 efecte diferite sau combinate: flip, morph, zoom, animatie si 3D.

Bineinteles, din partea noastra vei beneficia de o oferta personalizata care include consiliere si simulare a produsului (poti testa diferitele efecte de tipar lenticular pana hotarasti care este cea mai buna optiune) – pe tot parcursul colaborarii – astfel incat produsul final pe care il primesti sa corespunda intocmai cerintelor tale.

Ce iti oferim?

Tipar lenticular cu efect 3D

Efectul 3D ofera senzatia de profunzime a imaginii prin separarea straturilor diferitelelor obiecte aflate in imaginile bidimensionale conventionale. Dupa procesarea digitala efectul 3D este vizibil indifrent de unghiul din care este privit produsul.

tipar lenticular 3d

Tipar lenticular cu efect de Animatie

Efectul lenticular de animatie foloseste mai multe cadre iar rezultatul este similar unui clip video. Se pot genera miscari de sus in jos sau de la stanga la dreapta, in functie de obiectivul stabilit.

tipar lenticular animatie

Tipar lenticular cu efect Flip

Efectul Flip reda trecerea de la o imagine la alta si permite vizualizarea de pana la 4 imagini din unghiuri diferite prin schimbarea pozitiei de vizualizare.

tipar lenticular flip

Tipar lenticular cu efect Morf

Cu ajutorul efectului Morf imaginea se schimba treptat pe masura ce printul este miscat sau pe masura ce se trece pe langa print, devenind o alta imagine. Conditia pentru acest efect este ca cele doua imagini sa fie similare si pe un fundal comun.

tipar lenticular Morf

Tipar lenticular - Zoom

Efectul de zoom al lenticularului da senzatia de departare sau apropriere a imaginii fundalul imaginii fiind acelasi in toate imaginile animate.

tipar lenticular zoom
Tipar lenticularTipar lenticular (poza 2)Tipar lenticular (poza 3)Tipar lenticular (poza 4)Tipar lenticular (poza 5)Tipar lenticular (poza 6)Tipar lenticular (poza 7)Tipar lenticular (poza 8)Tipar lenticular (poza 9)Tipar lenticular (poza 10)