De la creatie la montaj, totul pentru a-ti livra o imagine profesionista in cadrul evenimentelor!

Servicii

Mob: 0725.544.498

Mob: 0728.249.974

E-mail: cere@4culori.ro

Aboneaza-te la
Newsletter!

Servicii - 4culori.ro

Servicii » Amenajari standuri

Amenajari standuri

De la creatie la montaj, totul pentru a-ti livra o imagine profesionista in cadrul evenimentelor!:

Promoveaza-te sau promoveaza imaginea clientilor tai ca un adevarat profesionist!

Stim cat conteaza imaginea. De la o simpla carte de vizita si pana la intreg arsenalul necesar in cadrul unui targ, cunoastem fiecare regula de urmat.

Asadar putem sa-ti proiectam, sa-ti producem si sa-ti montam tot ce tine de standurile expozitionale pentru evenimente mici sau mari. Indiferent ca participi la targuri, expozitii sau le organizezi pentru clientii tai, iti punem la dispozitie peste 100 de standuri predefinite dintre care poti alege.

Sau, putem sa iti oferim un concept unic, sa-l gandim impreuna si sa iti livram ceva cu totul si cu totul personalizat in functie de evenimentul la care participi.

De la autocolante, casete luminoase, tapet sau elemente de decor si pana la simularea conceptului 3D al standului inainte de demararea productiei, suntem alaturi de tine, pas cu pas cu tot ce ai nevoie.

Amenajari standuriAmenajari standuri (poza 2)Amenajari standuri (poza 3)Amenajari standuri (poza 4)Amenajari standuri (poza 5)Amenajari standuri (poza 6)Amenajari standuri (poza 7)Amenajari standuri (poza 8)Amenajari standuri (poza 9)Amenajari standuri (poza 10)