Obiecte promotionale pentru personalizat

Despre 4Culori

Mob: 0725.544.498

Mob: 0728.249.974

E-mail: cere@4culori.ro

Aboneaza-te la
Newsletter!

Despre noi

Treaba noastra este sa le aratam celorlalti ce puteti voi face.

Cine suntem?

„Fara promovare ti se poate intampla cel mai rau lucru: nimic, spunea un maestru al promovarii” – P.T.Barnum.
4culori.ro a preluat si dezvoltat aceasta idee, oferind clientilor sai servicii integrate si complete de promovare prin intermediul articolelor personalizate.
De mai bine de 11 ani pe piata romaneasca, 4culori.ro se diferentiaza de concurentii sai prin gama larga de servicii oferite. De la cele mai mici promotionale – cum ar fi memory-stick-urile si pana la bannerele /print-urile de mari dimensiuni – totul este posibil aici la cea mai buna calitate si in cel mai scurt timp de productie si livrare.

De ce ai nevoie de promotionale?

Pentru ca obiectele promotionale nu sunt doar cadouri pe care le faci celorlalti ci o investitie in afacerea ta. Personalizarea acestora cu mesajele si brand-ul tau sunt o excelenta forma de prezentare iar oferirea acestora o maniera eficienta de incepere a unei discutii de business cu un potential client.
Un studiu efectuat de L.J. Market Research a dovedit ca 52% dintre clientii care au primit promotionale din partea unei companii au devenit in cele din urma client ai acelei companii. Restul de 48% au declarat ca ar fi interesati de o colaborare cu firma promovata datorita gestului acesteia de a oferi ceva.
Pentru ca au o perioada lunga de intrebuintare si/sau vizualizare. Obectele promotionale cresc exponential vizibilitatea afacerii tale. Conform studiilor 33% dintre cei care au primit un obiect promotional si amintesc chiar si dupa 6 luni numele companiei promovate.
Pentru ca promoveaza exact imaginea si mesajul pe care il vrei si nu se limiteaza la un singur grup tinta. Indiferent de suportul ales pentru a fi personalizat, acesta nu are limite geografice sau demografice. Un banner de exemplu, poate fi vazut de mii de persoane intr-o singura ora. Un USB, o agenda, un calendar, un tricou personalizat pot ajunge sa te promoveze in fata unei audiente la care in mod normal nu ai avea acces.

De ce ai nevoie de 4culori.ro?

Pentru ca noi iti putem oferi toate aceste avantaje in cel mai scurt timp si la cea mai buna calitate. Cu un portofoliu in continua crestere, oferim aceeasi atentie fiecarui client al nostru. Avand cea mai noua tehnologie si oferind toata gama de servicii, beneficiind de o echipa motivata profesionista, suntem capabili sa oferim la cele mai bune preturi exact ce ai nevoie pentru a-ti promova afacerea.